Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко чекає від Мороза "доброї волі"

Четвер, 2 листопада 2006, 10:51

Голова парламентського комітету з питань фінансів і банківської діяльності Петро Порошенко заявляє про остаточну готовність семи законопроектів щодо СОТ, ухвалення яких залежить від "волі" спікера Олександра Мороза.

"Вони на 100 відсотків готові до розгляду, але сьогодні у порядку денному з них стоїть лише чотири", - цитує слова Порошенка прес-служба "Нашої України".

Він ще раз наголосив, що решта законопроектів мають неодмінно бути розглянуті найближчим часом: "За графік порядку денного відповідає спікер і апарат Верховної Ради. У свою чергу, наш комітет зробив усе можливе для того, щоб ці законопроекти були підготовлені до розгляду".

"Для цього сьогодні потрібна лише добра воля голови Верховної Ради", - зауважив Порошенко.

"Якщо решта законопроектів не з'явиться завтра на порядку денному, я безпосередньо буду звертатися до Олександра Мороза з питаннями з цього приводу", - пообіцяв депутат.

Він підкреслив, якщо у п'ятницю законопроекти не будуть розглянуті і прийняті, весь наступний тиждень вони пролежать "під сукном" замість того, щоб парламентські комітети готували їх до другого читання. "Ми втрачаємо дорогоцінний час", - зазначив Порошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...