Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров придумав пояснення своїм промахам на півтора роки наперед

Вівторок, 7 листопада 2006, 16:52

Перший віце-прем'єр Микола Азаров вважає, що попередні уряди залишили в спадщину Кабміну Віктора Януковича численні помилки і прорахунки, на виправлення яких знадобиться близько півтора років.

Про це Азаров сказав у вівторок у Сімферополі під час наради з активом Автономної Республіки Крим, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

"Непросту одержали ми спадщину і непростий нас чекає 2007 рік. Я його не даремно називаю перехідним – роком стабілізації", – сказав Азаров.

"Після півтора року такого керування, на жаль, приблизно півтора року треба вбухати на те, щоб навести елементарний порядок у країні", - заявив він.

При цьому Азаров заявив, що допущені попередніми урядами прорахунки, помилки і "той неправильний стратегічний курс, що був обраний країною", виправити вкрай складно.

"Непросто відновити рівень довіри з Росією, дуже непросто. Для мене, наприклад, принциповим питанням є стабільність ціни на газ і не тільки на 2007 рік. І я це підкреслюю", – сказав Азаров.

Він також відзначив, що "попередні діячі", що заявляли про звільнення 20 тисяч людей, довели Україну до розбалансованості управління на всіх рівнях влади.

"Коли абсолютно випадкові люди прийшли керувати районами, областями, містами, міністерствами, відомствами, влада виявилася розбалансованою, вона позбулася найголовнішого – достовірної інформації про те що відбувається", – сказав перший віце-прем'єр.

Крім того, він відзначив, що ті сили, що проводили невірну економічну політику в 2005-2006 роках, сьогодні заважають уряду Януковича "наводити порядок у країні".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування