Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Допити в справі Гонгадзе пройшли через рентген-знімок

Середа, 8 листопада 2006, 20:50

Апеляційний суд Києва провів у середу допит двох свідків у рамках справи про убивство Георгія Гонгадзе і переніс слухання на 10.30 ранку 9 листопада.

У середу в суді були допитані лікар-рентгенолог Таращанської лікарні і лаборант рентген-кабінету, повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" представник інтересів у суді вдови Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко.

Свідкам пред'явили для упізнання рентген-знімок. Вони підтвердили, що це той знімок, який був зроблений у Таращі в листопаді 2000 року.

Обидва свідка також підтвердили, що фактично були зроблені два рентген-знімки - дуже схожі, майже однакові.

За словами Теличенко, це означає, що вони опосередковано підтвердили слова лікаря-патологоанатома, судмедексперта Ігоря Воротинцева про те, що один рентген-знімок був відданий журналістам (зараз він перебуває в матеріалах справи), а другий знімок був переданий свого часу до Київського обласного бюро судмедекспертиз.

У четвер у суді допитають одного з міліціонерів Таращанського району.

19 грудня 2005 року Апеляційний суд Києва почав попереднє судове слухання справи за обвинуваченням виконавців убивства Гонгадзе. Обвинувачувані - колишні офіцери міліції Валерій Костенко, Микола Протасов (перебувають під вартою), Олександр Попович (на підписці про невиїзд).

Ще один обвинувачуваний в убивстві журналіста, екс-начальник департаменту зовнішнього спостереження МВС Олексій Пукач, перебуває в розшуку.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...