Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Харківська міліція захистила Луценка від Добкіна

П'ятниця, 1 грудня 2006, 16:47

У четвер при отриманні хабаря в 40 тис. грн. у службовому кабінеті харківські правоохоронці затримали "на гарячому" начальника управління квартирного обліку та розподілу житлової площі Харківського міськвиконкому Геннадія Бакаляра.

Про це повідомив на прес-конференції начальник управління боротьби з економічними злочинами УМВСУ в Харківській області Сергій Мережко.

Він також заперечив твердження керівників міської влади, які заявили, що дача хабаря була зініційована екс-міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком.

Також за словами Мережка, дії правоохоронців були здійснені у відповідь на звернення заявника, який поскаржився, що посадова особа міськвиконкому вимагає хабар за вирішення його квартирного питання.

"Гроші були виявлені", - сказав Мережко, але водночас висловив здивування щодо активної участі керівників міської влади під час перевірки.

За словами Мережка, це звичайна буденна робота його підлеглих у сфері боротьби з хабарництвом.

При цьому Мережко заявив, що його підлеглі діяли "в рамках закону".

Матеріали перевірки передані до прокуратури Харківської області, сказав він, і висловив сподівання, що за цим фактом буде порушена кримінальна справа.

УНІАН

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...