БЕЗСМЕРТНИЙ ОТРИМАВ ПОСАДУ КАТЕРИНЧУКА

Четвер, 7 грудня 2006, 18:14

Головою виконкому партії "Наша Україна" обрано Романа Безсмертного. За це рішення проголосувало 160 осіб, проти - 2, утрималося 4.

Про це повідомляє сайт "Нашої України".

Перед цим рада партії обрала головою ради Віктор Балогу, за це рішення проголосувало 112 осіб, проти - 3 утрималося - 24.

На засіданні присутній почесний голова партії президент Віктор Ющенко, який у своєму вступному слові заявив, про те, що "зараз у партії організаційний період".

Ющенко запропонував, щоб за 2,5 - 3 місяці відбувся з’їзд "Нашої України", який би обрав голову ради. Він висловив переконання, що голову ради партії можна обрати тільки на з’їзді партії для цього потрібно внести зміни до партійного статуту.

Пропонуючи кандидатуру Балоги на голову Ради партії, Віктор Ющенко зазначив: "Я пропоную на голову ради на період 2,5-3 місяці Віктора Балогу, якщо той погодиться".

Також Ющенко у своєму вступному слові звернув увагу членів ради на те, що "сьогодні треба відійти від персоніфікації і говорити про принципи, і тільки тоді на з’їзді ми вийдемо на персону, обговоривши це питання на місцях".

Почесний голова партії запропонував провести на місцях, в регіонах України місцеві форуми і дати оцінку роботі партії.

"Треба вивчити це питання стану партії від низів до вищого ешелону", - заявив Ющенко, зазначивши, що з’їзд, який відбудеться за 3 місяці, дасть відповіді на усі питання і стане в партійному житті "новим етапом".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування