Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича є свої традиції, як зустрічати Різдво

Неділя, 7 січня 2007, 21:16

Прем'єр Віктор Янукович у переддень Різдва взяв участь в урочистому богослужінні "Велике Повечір’я" у Свято-Успенському соборі Києво-Печерської лаври.

"Я бажаю усьому українському народові, перш за все, спокою, бажаю кожній родині щастя та здоров’я, щоб було більше радості та любові. Зі святом! Христос народився!", - сказав він після завершення богослужіння.

Янукович повідомив журналістам, що відзначатиме Святий вечір та Різдво зі своєю родиною. "Як і в кожній родині, у нас є власні традиції", - зазначив прем’єр.

Крім Януковича, на службі були присутні перший віце-прем’єр, міністр фінансів Микола Азаров, віце-прем’єр Андрій Клюєв, міністр внутрішніх справ Василь Цушко, міністр економіки Володимир Макуха та інші представники уряду.

Разом з тим, президент Віктор Ющенко привітав українців із Різдвом та побажав усім міцного здоров'я, щастя, родинного тепла і затишку.

"Це свято з року в рік укріплює нашу віру у неминучу перемогу добра над злом, світла над темрявою, надихає надією на щасливе майбутнє України. Різдво Христове спонукає звернутися до Біблійних заповідей, вічних і незнищенних істин, які стали дороговказом на шляху удосконалення та звеличення людини", – йдеться у привітанні президента.

Українська правда за матеріалами УНІАН, прес-служб президента та Кабміну

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування