Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький віддасть ТРК "Київ" донецькому медіа-магнату?

Четвер, 1 лютого 2007, 10:17
Донецький медіамагнат Андрій Карпій може очолити столичну телерадіокомпанію "Київ".

Про це пише з посиланням на свої джерела газета "Дело".

Інформацію про це підтвердив батько бізнесмена, керівник донецької телерадіокомпанії "Клас" Станіслав Карпій.

"Наш менеджмент може бути введений на ТРК "Київ". З нашої сторони буде надана концепція, PR, зовнішня реклама — цілий комплекс заходів. А з боку Києва на перший час ліцензія. Очолить канал Андрій Станіславович Карпій", — пояснив він.

Старший Карпій відзначає, що проблем з концепцією міського каналу в нової команди не буде.

"Вона (концепція) буде базуватися на 8-річному досвіді роботи донецького "Першого муніципального каналу" у Донецьку. Ми хочемо з цим брендом вийти в Київ, — пояснив він. — Як тільки буде домовленість, повірте, ми на другий день зберемо команду журналістів-професіоналів і почнемо працювати".

Сам Андрій Карпій відмовився від коментарів.

У той же час колишній директор ТРК "Київ" Валерій Ткачук, відсторонений від роботи після зміни влади в Києві навесні минулого року, повідомив "Делу", що його позови з вимогою відновлення в посаді зараз знаходяться в судах.

"Леонід Черновецький може робити, що хоче. У мене підписаний контракт до 2011 року. 8 лютого відбудеться суд про поновлення на роботі", — повідомив він.

За інформацією "Дела", Андрій Карпій уже направляв свої пропозиції впровадження концепції "Першого муніципального каналу" у кілька міст країни. Однак конкурс у Нацраді з питань телерадіомовлення він не виграв.

Перший заступник голови Нацради Юрій Сторожук пояснив, що тоді концепція "Першого муніципального каналу" викликала в членів комісії те саме питання: як одна студія може мовити на кілька міст відразу?

Серед проектів Андрія Карпія числяться "Стильне радіо", радіо "Мелодія". Також ім'я бізнесмена спливало в зв'язку із судовими розглядами з "Радіо-Континент" і "Українським Медіа Холдингом".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...