Рудьковський таки звільнив директора "Борисполя"

П'ятниця, 2 лютого 2007, 15:57

Міністр транспорту та зв’язку Микола Рудьковський звільнив директора держпідприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" Андрія Мазура із займаної посади через порушення умов трудового контракту та статуту підприємства.

Про це йдеться у коментарі Мінтрансу щодо звільнення директора аеропорту "Бориспіль", опублікованому на сайті Кабміну.

На думку міністерства, дії Мазура свідчать про намагання встановити особистий контроль над підприємством і межують із самоправством.

"Незважаючи на значну саморекламу, за місяці роботи в аеропорту (липень-грудень 2006 року) Мазур не проявив себе як ефективний менеджер та не довів відповідність своїх ділових якостей займаній посаді", - сказано в коментарі.

"Навпаки, у Міністерство транспорту надійшла велика кількість скарг на непрозору діяльність Мазура у сфері державних закупівель", - зазначають у міністерстві, додаючи, що відповідні документи вже передані у компетентні органи.

У коментарі Мазура також звинувачено у "непослідовних та некваліфікованих" діях, які поставили "під загрозу" будівництво пасажирського терміналу "D" за рахунок кредитних коштів японських інвесторів, і в намірах будувати сервісний центр, непередбачений концепцією розвитку аеропорту і шкідливий для нього.

"Щодо позиції Костянтина Ялі, то він собі лестить, стверджуючи про свою роль у питанні звільнення Мазура. Його кандидатура не була підтримана... через низькі професійні та моральні якості самого Ялі, які він ще раз продемонстрував своїми заявами в даній ситуації," – додають водночас у міністерстві.

Також у Мінтрансі наголошують, що "будь-які заяви Мазура стосовно того, що він на сьогодні є директором ДП МА "Бориспіль", не відповідають дійсності, оскільки міністерство не надавало йому жодних повноважень на здійснення дій від імені цього підприємства на посаді директора".

Раніше агентство "Інтерфакс-Україна" повідомляло, що Міністерство транспорту і зв'язку знову намагається змінити гендиректора державного міжнародного аеропорту "Бориспіль".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
Усі новини...