Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПОРОШЕНКО НЕ ПОТРАПИВ ДО РОСІЇ ЧЕРЕЗ ЖИРИНОВСЬКОГО

П'ятниця, 9 лютого 2007, 14:36

Москва заборонила в'їзд на територію Росії громадянину України Петру Порошенку у відповідь на введену Україною "порочну" практику "чорних списків" щодо російських громадян.

Як заявили в п'ятницю в департаменті інформації і преси МЗС Росії, причина заборони на в'їзд Порошенку "криється в існуючій порочній практиці, введеній українською стороною щодо російських громадян, яким заборонений в'їзд в Україну".

"У Москві неодноразово звертали увагу української сторони, що її дії розглядаються нами як недружні акції, які йдуть врозріз із добросусідським характером російсько-українських відносин", - підкреслили в ДІП МЗС Росії.

При цьому російська сторона "неодноразово пропонувала відмовитися від подібного роду заборонних заходів, які будоражать громадськість і Росії, і України".

"Ці наші пропозиції як і раніше залишаються в силі", - відзначили в ДІП МЗС РФ.

Там підтвердили, що 3 лютого громадянину України Порошенку, який прибув в аеропорт Санкт-Петербурга, було повідомлено про заборону на в'їзд на територію Росії.

"Таке рішення було прийнято в рамках російського законодавства", - підкреслили в ДІП МЗС Росії.

Як повідомлялося, раніше під заборону на в'їзд в Україну потрапили віце-спікер Держдуми РФ Володимир Жириновський, депутат Держдуми, директор Інституту країн СНД Костянтин Затулін, глава Фонду ефективної політики Гліб Павловський, тележурналіст Михайло Леонтьев і низка інших громадян РФ.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування