Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко вважає Порошенка жертвою спекулянтів

П'ятниця, 9 лютого 2007, 19:46

Президент Віктор Ющенко вважає, що проблема із недопущенням на територію Росії депутата Петра Порошенка безпідставною і продиктованою політичними міркуваннями.

В інтерв’ю журналістам, коментуючи роз’яснення російського МЗС, Ющенко наголосив, що жодних "чорних списків" в Україні не існує.

"Це видумка тих політиканів, які хочуть формувати спекуляції на подібного роду питаннях", - наголосив президент.

Водночас він погодився з тим, що були особи, які завдавали шкоди репутації та іміджу України, і тому ті кроки, які були вжиті СБУ до цих осіб, були публічно пояснені і ґрунтувались на глибокій доказовій базі та на основі міжнародних принципів.

"Те, що сьогодні відбулось з боку спеціальних служб Росії, я маю на увазі останні дії, які відбулись проти народного депутата Порошенка, вони потребують пояснень. Я не хочу давати глибших коментарів, хоча при нагоді я також міг розширити свою позицію в цьому питанні. На мій погляд, такий крок я бачу бездоказовим і продиктованим, на мій погляд, виключно політичними міркуваннями", - підкреслив Ющенко.

3 лютого народному депутату Порошенку заборонили в’їзд на територію Росії.

У п'ятницю в МЗС РФ заявили, що Москва заборонила в’їзд на територію Росії громадянину України Порошенку у відповідь на запроваджену Україною практику "чорних списків" стосовно російських громадян

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...