Тимошенко доб'є Ющенка за свої сльози?

Четвер, 1 березня 2007, 14:16

Член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл вважає, що БЮТ об'єднався з "Нашою Україною", щоб розколоти її.

"Юлія Тимошенко не настільки примітивна, як багато хто думає про неї в "Нашій Україні", щоб зациклитися лише на одному варіанті – скиненні уряду Віктора Януковича", - цитує слова Чорновола прес-служба Партії регіонів.

"Тимошенко прекрасно розуміє, що це лише пропагандистський хід. Її основна мета - бути "намбер ван" в опозиції. Для цього потрібно позбутися проблеми, що називається "Наша Україна", - заявив депутат.

На його думку, є два варіанти її вирішення: "Перший: повністю поглинути "НУ", як це БЮТ зробив з партією "Реформи і порядок"... Другий: стимулювати розкол фракції "Наша Україна" і "з'їсти" її по частинах".

"Наприклад, той же Народний Рух уже поплив убік БЮТ і, напевно, буде повністю ліквідований найближчим часом. Те ж відбудеться і з іншими структурами. Частину, що залишилася, підштовхнуть до приєднання до антикризової коаліції", - вважає депутат.

Чорновіл наголосив, що розкол фракції "НУ" цілком можливий. "Інститут імперативного мандату, закріплений у Конституції, не передбачає ситуації, коли розпадається виборчий блок. Тому на базі "Нашої України" цілком можуть бути створені дві-три фракції", - пояснив він.

"Тих, хто залишиться після розколу, – назвемо їх умовно "любі друзі" - просто добити під кінець остаточно. Разом із президентом, оскільки усі знають ціну її клятв вірності Віктору Ющенку", - додав депутат.

Чорновіл заявив, що занадто добре пам'ятає історію взаємин Тимошенко і Ющенка і, "відверто кажучи, я ніколи не повірю в її "велику любов".

"Крім того, Юлія Тимошенко – це жінка, яка ніколи не пробачає. А Ющенко неодноразово робив речі, що стосовно жінки в політиці, і не тільки в політиці, робити не можна", - заявив депутат.

"Коли Тимошенко зняли з посади віце-прем'єра, він клявся, що ніколи не підпише відповідне подання, але підписав заднім числом. Потім у день її арешту приєднався до знаменитої "заяви трьох". А коли він її привселюдно принизив у 2002 році під час спікеріади? Я бачив, як вона плакала", - додав він.

"Таке ніколи не пробачається. Її мета сьогодні – стати першою в опозиції і другою у державі. Після прем'єр-міністра...", - додав Чорновіл.

Депутат нагадав, що союз між БЮТ і "Нашою Україною" створюється не перший раз і нагадав дитячу пісеньку "У попа була собака...". Він також вважає, що незабаром почнуться особисті образи і відбудеться конфлікт "реальних інтересів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News