Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Киянам так само важко позбутися Черновецького, як Ющенку Ради

П'ятниця, 6 квітня 2007, 18:33

Відмову в реєстрації одержали ще 9 ініціативних груп по проведенню референдуму по відставці Київської міськради і міського голови столиці Леоніда Черновецького.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби КМДА, переданому УНІАН.

Як відзначається в документах, управління правового забезпечення секретаріату Київської міської ради за дорученням Черновецького перевірило на відповідність чинному законодавству документи зборів громадян.

За словами в.о. заступника голови КМДА Володимира Головача, після перевірки виявлено, що жодна з цих груп не може бути зареєстрована, оскільки подані документи містять непогодженості.

Серед виявлених невідповідностей закону, за словами Головача, зокрема, зафіксовані неповні дані, невідповідність паспортних даних учасників зборів - членів ініціативних груп щодо їхніх прізвищ, місця проживання тощо.

Окремі списки містять дані осіб, факт присутності яких на відповідних зборах громадян неможливо установити, або це громадяни, яким не виповнилося 18 років і які не можуть брати участі в зборах.

Крім того, деякі з громадян проживають в інших містах, а, як відомо, такі особи не можуть бути зареєстровані членами ініціативної групи.

В одному з поданих документів зафіксована невідповідність дати проведення зборів громадян і числа, коли затверджені питання, що пропонуються для винесення на Київський міський референдум.

З огляду на викладене, відзначив Головач, усім 9 ініціативним групам відмовлено в реєстрації.

З початку цього року КМДА з аналогічних причин відмовила в реєстрації 13 ініціативним групам по проведенню місцевого референдуму з недовіри меру і депутатам міської ради.

Обком

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування