Черновецький не відступається від своїх тарифів

П'ятниця, 4 травня 2007, 15:02

Київська міськдержадміністрація оскаржуватиме рішення Господарського суду Києва від 27 квітня про визнання протиправним підвищення вдвічі тарифів на житлово-комунальні послуги.

Про це повідомив УНІАН перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.

У юридичному відділі міськадміністрації УНІАН повідомили, що скаргу в Апеляційний суд поки що не подано, оскільки ще немає документа постанови суду від 27 квітня.

На сьогоднішній день, зазначили в юрвідділі, рішення Господарського суду не набуло чинності, оскільки дано час на апеляцію.

"Апеляцію на даний момент не представляється можливим подати, оскільки ще не готова постанова. За процесуальними законами, суд бере 5 днів для того, щоб в повному обсязі виготовити цей документ. Щоб його оспорювати, нам потрібні мотиви, на які посилався суд, ухвалюючи таке рішення", - зазначив головний фахівець юрвідділу Віталій Смольницький.

"Ми чекаємо, коли дадуть нам в руки цю постанову, і ми зможемо предметно готувати апеляцію", - пояснив він.

За його словами, на засіданні учасники процесу були сповіщені про те, що тільки з 14 травня може з`явитися постанова, тобто "термін апеляційного оспорювання починається з 14 травня".

"Це плюс 10 днів на заяву апеляційного оспорювання і плюс 20 днів після того, як ми подамо заяву на апеляцію", - уточнив Смольницький.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...