Тимошенко присвятила Морозу і Януковичу анекдот про бездітних білочку і зайчика

Субота, 5 травня 2007, 14:20

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко переконана, що нинішня антикризова коаліція була приречена на невдачу.

"Можливо, обставини зараз свідчать про те, що не можна з'єднати те, що не з’єднуються ніяк, просто знаходяться на різних планетах, і тому воно не зрослося", - заявила вона на прес-конференції в суботу.

За її словами, коли вона дивилася на "ідеологічно несумісну коаліцію" Партії регіонів, СПУ та КПУ вона згадала "маленький і лагідний" анекдот про зайчика і білочку.

"Білочка і зайчик покохали один одного і створили родину. І почали жити, кохати один одного, а діти не народжуються. І вони пішли до мудрої сови і питають: "Що нам робити? Ми білочка і зайчик створили родину, а діти не народжуються. Це чому? Тому що ми такі різні, ми білочка і зайчик?". А сова подивилася і каже: "Ні! Тому що ви обидва хлопчики", - розповіла Тимошенко під регіт залу.

"То я хочу вам сказати, що поєднувати те, що не поєднується, неможливо. Ні шансу, ні природного шляху немає. І завжди закінчується відсутністю дітей, шановні друзі", - резюмувала вона.

На питання, щодо створення об'єднання демократичних сил, чи є в нього перспектива, Тимошенко відповіла, що не все так погано, бо тут є "принаймні одна дівчинка".

На питання про те, як поставилися до дострокових виборів комуністи, лідер БЮТ відповіла: "Їх вислови говорили про те, що вони гаряче підтримують ідею дострокових виборів".


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування