Ющенка переконують, що він приречений на успіх з Януковичем

Вівторок, 8 травня 2007, 16:33

Координатор парламентської більшості, лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова переконана, що новий діалог між президентом і прем‘єр-міністром має всі шанси стати конструктивним та ефективним.

"Ці дні засідала робоча група. Я не можу сказати, що дискусії в ній відбуваються просто, оскільки опозиція час від часу нагадує нам, що компроміс можливий лише в межах її ультиматуму", - зазначила Богатирьова, повідомляє її прес-служба.

"Ми, взявши на себе зобов’язання вже і перед українським народом, відступати не можемо і хочемо узгодити інтереси громадян по обидва береги Дніпра", – наголосила Богатирьова.

У той же час, координатор парламентської більшості зазначила, що одночасно проводиться складна і досить емоційна дискусія всередині партії та політичної фракції.

"Нам сьогодні потрібно роз’яснити людям, найперше, нашим виборцям, що ми не були просто переконані президентом, аби його підтримати. Ми пішли на цей крок спільно із президентом, аби ним перестала керувати опозиція", - наголосила вона.

"Щоб відірвати президента від опозиції, як представника всього українського народу. Щоби президент зрозумів, що партнерство із одною із потужних і стратегічних українських політичних партій, єдиною партією промислової України – партією індустріального Сходу, приречене на успіх", – підкреслила Богатирьова.

Водночас депутат переконана, що крок до компромісу – це початок якісно нової ери співпраці між Банковою та Грушевського. І тут дуже багато залежатиме від самого президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...