Коаліція й опозиція розділилися навіть на параді

Середа, 9 травня 2007, 11:50

Президент Віктор Ющенко взяв участь в урочистій ході по Хрещатику з нагоди Дня Перемоги.

Крім нього, в ході брали участь перший віце-прем’єр Микола Азаров, міністр оборони Анатолій Гриценко, лідер БЮТ Юлія Тимошенко, в.о. голови СБУ Валентин Наливайченко, генпрокурор Святослав Піскун, секретар РНБО Віталій Гайдук.

Також у колоні йшли уповноважена Верховної Ради з прав людини Ніна Карпачова, секретар Київради Олесь Довгий і перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.

Водночас голова Верховної Ради Олександр Мороз не взяв участі в урочистій ході. Прем’єр Віктор Янукович, як відомо, знаходиться в Барселоні на лікуванні.

Разом з тим, перший заступник голови ВР Адам Мартинюк під час урочистої ходи ветеранів з нагоди 62-ї річниці Дня Перемоги, очолив колону прихильників коаліції.

Як передає УНІАН, ця колона замикала урочисту ходу Хрещатиком. В ній налічувалося близько 800 чоловік, які несли прапори Партії регіонів, Соціалістичної партії та Компартії України.

До параду президент поклав квіти до могили Невідомого солдата в столичному парку Вічної Слави. У церемонії також взяли участь ветерани Великої Вітчизняної війни, урядовці, громадські діячі, повідомляє прес-служба президента.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування