Кириленко пропонує Морозу або назвати прізвища, або припнути язика

Вівторок, 5 червня 2007, 21:48

Лідер "Нашої України" В'ячеслав Кириленко звинувачує коаліцію та, зокрема, голову Верховної Ради Олександра Мороза в ревізії положень спільної заяви президента, прем'єра та спікера.

"Те, що правляча коаліція ніяк не хоче визнавати парламент неповноважним, коли в ньому менше ніж 2/3 обраних депутатів – це погано і це ревізія домовленостей, які мали місце 27 травня між президентом, прем'єром та спікером", - заявив він в ефірі 5 каналу.

На питання, хто проводить таку ревізію – прем'єр чи спікер, Кириленко відповів: "Переконаний, що головним чином - голова Верховної Ради Олександр Мороз, який не зацікавлений у дострокових виборах".

"Але нас турбує те, що тепер це відбувається попри будь-які рішення, які нами виконані і не визнаються коаліцією, хоча зроблені на їхню вимогу", - додав лідер "Нашої України".

За словами Кириленка, "зараз ми спостерігаємо лише політичні судороги у частини правлячої коаліції, яка не хоче прощатися зі зручними кріслами, привабливими портфелями і не хоче іти під оцінку виборців".

Коментуючи слова Мороза з приводу того, що частина депутатів "Нашої України" можуть відкликати свої заяви про складення депутатських повноважень, Кириленко заявив:

"Якщо Олександр Мороз робить такі заяви, нехай назве хоч одне прізвище народного депутата з фракції "Наша Україна", який відкликав свою заяву".

"Якщо він не може назвати ці прізвища, нехай перестане дезінформувати громадськість. Нас це починає обурювати", - додав лідер "Нашої України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
Усі новини...