Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичці скоро придумають, як іти на вибори

Субота, 9 червня 2007, 12:34

З'їзд Партії регіонів із підготовки дострокових виборів пройде в два етапи.

Про це повідомив заступник керівника фракції Партії регіонів Борис Колесников в інтерв’ю "Дзеркалу тижня", опублікованому в суботу.

"Він пройде у два етапи. Перший відбудеться в середині липня, а другий, відповідно до передвиборного законодавства, яке передбачає затвердження списків кандидатів у депутати від партії не пізніше визначеного терміну, — або 4, або 11 серпня", - розповів Колесников.

Також, за його словами, до 20 червня Партія регіонів визначиться з форматом участі у виборах.

"Гадаю, між 15 і 20 червня відбудеться засідання коаліції, на якому в цьому питанні будуть розставлені всі крапки над "і". Далі тягти не можна: потрібно готуватися до виборів або у форматі блоку, або у форматі партії", - зазначив він, додавши, що сам є "прибічником партійного підходу".

Колесников також не виключив, що стане керівником виборчого штабу Партії регіонів.

"Офіційно це рішення ще не прийняте, воно розглядатиметься на політраді партії через сім—десять днів", - додав водночас він.

На питання, чи цікаво йому було б провести цю кампанію, Колесников відповів: "Мені — так. Однак у нас чимало достойних людей, які зарекомендували себе під час попередніх кампаній. Я не жартую. Причому це не обов’язково депутати".

Колесников не виключив, що до списку партії потраплять Анатолій Кінах та Олександр Кузьмук. "Я, наприклад, нічого поганого не бачу в Кінаху. Він знає економіку. Я розмовляв із ним неодноразово. Не бачу нічого поганого, якщо в списку буде Кузьмук", - зазначив він.

За словами Колесникова, працювати на Партію регіонів під час кампанії буде "збірна команда" політтехнологів.

"Загальновідомо: американці — найкращі маркетологи у світі. Не зробити таких професіоналів частиною команди — просто нерозумно", - вважає він.

"З Партією регіонів на виборах працюватиме команда, яка складається з найкращих фахівців, які тільки є у світі. Йдеться про професіоналів у сфері "паблік рілейшенз" у такій вузькій сфері, як підготовка та проведення виборчих кампаній", - додав Колесников.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування