Тимошенко пустить Януковича з градусником у кожну клітину

Неділя, 5 серпня 2007, 13:24

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко обіцяє забезпечити в разі приходу до влади ухвалення законів про опозицію.

Про це вона заявила на з'їзді блоку в неділю.

"Владу необхідно проконтролювати. А як це зробити? Мені тут один обізнаний чоловік сказав, що найкращий контролер – це народ. Але чи є в народу права, щоб контролювати?", - запитала Тимошенко.

На її думку, найкращим контролером може бути парламентська опозиція, якій "треба дати залізти в кожну клітину влади з градусником і приладами, щоб визначити її стан".

При цьому лідер БЮТ не боїться, що її можливим контролером може стати політична сила Віктора Януковича.

"Нашій владі приховувати нема чого. І ми готові будь-якого Януковича з усім його сукупним інтелектом запустити проконтролювати нашу владу", - стверджує вона.

"Будемо сподіватися, що його американські політтехнологи йому напишуть на суфлері, як контролювати владу", - додала Тимошенко.

Крім того, лідер БЮТ запропонувала надати право громадам проводити місцеві й національні референдуми з будь-якого приводу.

Вона також пообіцяла, що разом з достроковими виборами до парламенту буде проведено референдум щодо концепції нової української Конституції. Після цього, за словами Тимошенко, буде створена конституційна асамблея, що працюватиме над текстом Конституції, який потім знову буде винесений на референдум.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування