Журналістку "Нового каналу" звільнили через передачу про дочку Ющенка?

Вівторок, 7 серпня 2007, 19:10

Після сюжету про стосунки дочки президента Віталіни Ющенко і грузинського модельєра Автанділа Цквитинідзе керівництво "Нового каналу" звільнило шеф-редактора програми "Ексклюзив" Карину Самохвалову.

Про це повідомляє Обком із посиланням на Телекритику, відзначаючи, що в підводці до сюжету пролунало словосполучення "бурхливий роман".

Голова правління Нового каналу Ірина Лисенко запропонувала Карині Самохваловій звільнитися за власним бажанням.

Як стверджує журналістка, команду "розібратися" дав особисто Віктор Ющенко.

"Нібито сюжет побачив чоловік Віталіни Ющенко (Олексій Хахльов). Я не можу поручитися, що все так і було, тому що мені це відомо зі слів Ірини Лисенко (голова правління "Нового каналу"). Вона сказала: "Хіба ти не знаєш, який він ревнивий?". Потім я чула, що чоловік Віталіни нібито подзвонив Віктору Андрійовичу, а той, у свою чергу, власнику каналу – Віктору Пінчуку", - розповіла Самохвалова.

Водночас вона стверджує, що в сюжеті не були порушені норми журналістської етики.

"Я не вважаю, що в сюжеті було якесь грубе порушення етики. Матеріал називався "Модне кохання Віталіни". Нормальна людина розуміє, що тут є частка жарту. Я знаю Віталіну як скромну і розумну людину. Підводка дійсно двоїста – її могли витлумачити як натяк на роман Віталіни з дизайнером. Але в самому сюжеті Автанділ називає Віталіну своїм улюбленим клієнтом, а Віталіна Автанділа – суперським дизайнером", - сказала Самохвалова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування