Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Син Порошенка потрапив в аварію

Четвер, 9 серпня 2007, 08:39

Старший син екс-секретаря РНБО Петра Порошенка Олексій Порошенко у вівторок потрапив у ДТП.

Як повідомляє газета "Сегодня" з посиланням на джерела в Одеському ДАІ, о третій годині дня на трасі Рені-Одеса у 73 км від Одеси автомобіль "Субару" на швидкості вискочив на зустрічну смугу, а потім у кювет, де й перевернувся.

За словами джерел, у машині Порошенко-сина знаходилися ще 2 особи.

"Субару" сильно ушкоджена, її пасажири "відбулися легкими тілесними ушкодженнями – у всіх були гематоми і синці на обличчі, плечах, передпліччях", повідомляє видання.

Олексій Порошенко до лікаря однієї з лікарень області звернувся сам. Там установили легкий струс мозку, обробили подряпини й забиті місця, надали допомогу.

Припускається, що молодий Порошенко їхав із рідного села батька Сап'яни (Ізмаїльський район).

Інформацію джерел в одеському ДАІ підтвердила й прес-секретар Петра Порошенка Ірина Фриз.

За її словами, Олексій повертався у Київ з Одеської області, де проводив свій відпочинок. "По дорозі машину занесло й Олексій з'їхав у кювет. Ніхто не постраждав. Ніякого зіткнення з іншою машиною не було. Автомобіль ушкоджений від удару в дерево", - повідомила Фриз.

За її словами, в одній з одеських лікарень у Порошенко-сина лікарі констатували легкий струс мозку, однак стан його здоров'я зараз у нормі. Додому в Київ він поки не повертався, але планує це зробити в найближчі дні.

Як відзначає "Сегодня", Олексію Порошенку 22 роки. На даний момент він – студент факультету міжнародного бізнесу Київського інституту міжнародних відносин. Має ступінь бакалавра, збирається одержати магістерський ступінь.

Живе в Києві з батьками у чотирикімнатній квартирі на вулиці Грушевського.

Крім нього в Петра і Марини Порошенків є ще троє дітей: дівчатка-двійнята Саша та Женя (7 років) і п'ятирічний Міка.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування