Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров назвав ідею Ющенка піар-акцією

Субота, 1 вересня 2007, 14:57

Перший віце-прем`єр, міністр фінансів Микола Азаров назвав піар-акцією пропозицію президента Віктора Ющенка на засіданні РНБО 4 вересня прийняти новий порядок проведення державних закупівель.

Про це він заявив у суботу після відкриття нового навчального центру Київського національного медичного університету ім. Олександра Богомольця.

"Який сенс зараз розглядати де б то не було які б то не було порядки? Ми що, зможемо їх реально прийняти у вигляді закону? Не зможемо. Значить, цей захід носить виключно піарівський характер, виключно передвиборний характер. І тому ставлення до цього негативне. Окрім марнування часу, з цього користі ніякої для країни не буде", - вважає Азаров.

Азаров також повідомив, що не планує йти у відпустку і займатися передвиборною агітацією.

"Ми з прем`єром поговорили - ну хтось же має й невідривно бути в уряді. Ну ось, напевно, я такою людиною і буду, яка буде постійно в уряді (працювати в період проведення передвиборної агітації). Якщо я кудись виїжджатиму, то це буде у вихідні дні", - сказав Азаров.

Він повідомив, що у нього поки що не заплановано ніяких поїздок, пов`язаних з виборчою кампанією. "У нас є такий головний командир – начальник штабу нашої партії, ось він мене поки що нікуди не запряг. Якщо з`явиться така необхідність, звичайно, я братиму участь у цих заходах", - сказав Азаров.

Як повідомлялося, 31 серпня президент запропонував 4 вересня на засіданні РНБО прийняти новий порядок проведення державних закупівель.

Прем’єр Віктор Янукович у суботу розкритикував цей намір, підкресливши, що РНБО не може замінити Верховну Раду.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування