Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович дасть Рудьковському попрацювати до виборів

Неділя, 2 вересня 2007, 20:45

Прем'єр-міністр Віктор Янукович заявляє, що до виборів склад уряду переглядатися не буде.

Про це він заявив у неділю в інтерв’ю телеканалу Інтер, відповідаючи на питання ведучого про закиди на адресу міністрів надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича та транспорту Миколи Рудьковського.

"Я взагалі хочу відкинути будь-які звинувачення на бік уряду, тому що це єдина гілка влади, яка сьогодні забезпечує життєдіяльність країни", - зазначив Янукович.

"Рівень відповідальності уряду перед суспільством сьогодні занадто великий. Тому ми ніколи не допустимо, щоб робота будь-якого міністерства чи комітету була дестабілізована. Тому до виборів ситуація буде в надійних руках", - підкреслив прем’єр.

На прохання прокоментувати кваліфікацію міністрів, які були призначені за квотою "Нашої України", Янукович зазначив: "У складі будь-якої партії, в тому числі "Нашої України", є нормальні фахівці".

За його словами, міністр закордонних справ Борис Тарасюк і міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, які працювали в складі нинішнього уряду, "пішли тільки з політичних причин".

"Вони мали можливість нормально працювати, в мене спочатку були з ними нормальні стосунки. Але я їх попереджував: "Не треба дразнити мене. Займайтесь справою, не лізьте в екрани телевізорів. Це не ваша справа. Ваша справа ловити і карати тих, хто порушив закони чи займатись зовнішньою політикою і не коментувати дії прем’єр-міністра", - розповів Янукович.

Говорячи про принцип формування наступного уряду в разі перемоги на виборах Партії регіонів, прем’єр висловив переконання, що найкраще було б визначити кращих посадовців на конкурсних засадах.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...