Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичці обізвали опозицію "купкою горланів"

Понеділок, 3 вересня 2007, 20:09

Партія регіонів спростовує заяви одного з лідерів НУ-НС В'ячеслава Кириленка про те, що на забезпечення соціальних ініціатив партії знадобиться 179 млрд. гривень.

"Яким чином пан Кириленко "нарахував" 179 мільярдів гривень на реалізацію зобов'язань регіоналів, залишається загадкою", - говориться в заяві партії.

"Спеціально для малограмотних горланів пояснюємо: для того, щоб забезпечити програму державної підтримки при народженні дітей, необхідно усього близько 6 мільярдів гривень", - сказано в заяві.

Також Партія регіонів зазначає, що в держбюджеті 2008 року на виплату допомоги при народженні дітей уже передбачено 5 мільярдів 984 мільйона гривень.

Із них, відповідно до повідомлення: щомісячна допомога дитині, що народилася в 2007 році складають – 1 млрд. 435 млн. гривень, допомога на первістків, що народилися в 2008 році, – 2 млрд. 402 млн. гривень, допомога на народження другої дитини - 1 млрд. 717 млн. гривень, виплата при народженні третього і більше дітей – 430 млн. гривень.

"Кабінет Міністрів зробив цього року все, щоб у 2008 році державна скарбниця була більшою, бюджетні можливості країни були вищими, опіка з боку держави була сильнішою", - говориться в повідомленні.

"А що пропонують наші войовничі "опозиціонери"? Їхня програма – суцільні політичні гасла. Помаранчеві кричать тільки про те, щоб когось "покарати, посадити, відняти, ліквідувати, позбавити", – заявляє Партія регіонів.

Антикорупційні програми "НУ-НС" Партія регіонів називає "ширмою, за якої немає ніякої економічної програми, ніяких конкретних кроків для розвитку країни, ніяких творчих мір".

"Ми не можемо допустити, щоб купка горланів і склочників відкотила Україну назад у розвитку! Навчитеся працювати, а не бовкати!" – говориться в заяві партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...