Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Журналіст газети Ахметова зізналася, що сама писала розписку від соціолога

Четвер, 6 вересня 2007, 21:51

Директор Інституту політичних і соціологічних досліджень ім. Шевченка Володимир Бондаренко називає інформацію газети "Сегодня" про купівлю в нього результатів соцопитування наклепом.

Крім того в ефірі 5 каналу соціолог заявив про намір позиватися до видання у суді.

Коментуючи фотокопію нібито його розписки про отримання грошей в обмін на оприлюднення замовлених результатів, Бондаренко продемонстрував свій почерк:

"Розписка написана чужим почерком, з чужим підписом. Голос може трішки схожий на мій (коментуючи наявність диктофонного запису розмови з журналістом), але ми знаємо, до чого вдатні фальсифікатори всіх мастей".

"Мені не дивно, що це зробила саме газета "Сегодня", яка вдома подібними провокаціями", - заявив соціолог.

При цьому він не заперечив, що зустрічався з журналістом видання Анастасією Кошиль: "Вона попросила мене зустрітися для інтерв'ю, незважаючи на те, що я цю ніч не спав, бо в мене маленька дитина всю ніч плакала і не давала мені заснути".

"Ми зустрічалися кілька раз. Перший раз вона зустрілася зі мною, щоб взяти в мене інтерв'ю, яке я їй дав", - відзначив Бондаренко.

"А другий раз вона поцікавилася, що в нас будуть дані результатів соціологічних досліджень і захотіла зустрітися зі мною, повідомивши, що не зможе бути присутньою на прес-конференції і захотіла перед нею взяти прес-реліз, який я їй дав", - додав він.

За словами соціолога, йому "нічого іншого не залишається, як звернутися до суду". "Мені доведеться звернутися за допомогою професійних юристів, які, переконаний, мені допоможуть", - додав Бондаренко, висловивши упевненість у виграші справи.

У свою чергу журналіст газети "Сегодня" Анастасія Кошиль заявила, що зустрічалася з Бондаренком тричі: "Жодної домовленості про інтерв'ю у нас не було".

Вона ще раз повторила історію про нібито домовленість з Бондаренком про те, що в обмін на 4 тисячі доларів він оприлюднить результати соцдосліджень, згідно з якими Християнський блок набирає 2,5% голосів.

"З самого початку ми запропонували 1,5 тисячі доларів до прес-конференції і 2,5 тисячі - після. Він сказав, що не має гарантій, що він отримає всі 4 тисячі. Я обговорила це з редактором і ми домовились, що дамо йому всі гроші до прес-конференції", - заявила Кошиль.

Журналіст нагадала, що в неї є копія нібито розписки Бондаренка про отримання грошей, однак повідомила, що писала її власноруч: "Розписку написала я, а він її підписав. Дуже обережна людина".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування