НУНС готовий захищатися за допомогою "поета"

Понеділок, 1 жовтня 2007, 01:27

"Наша Україна – Народна самооборона" готова захистити результати виборів, заявляє один з лідерів блоку В’ячеслав Кириленко.

"НУНС готовий до того, аби захистити результати волевиявлення виборців. Ми переконані, що навіть будь-які натяки (про невизнання результатів виборів), які починають лунати від наших опонентів, не повинні мати місця. Кожна політична сила має визнавати результати виборів", - сказав він.

Водночас лідер НУНС Юрій Луценко на питання, для чого змонтована сцена перед Українським домом, де зараз розташований штаб НУНС, відповів: "Сцена змонтована для святкування. Як тільки будуть офіційно оголошені результати виборів, ми будемо відзначати спільну демократичну перемогу українського народу, який відновлює свій шлях, започаткований помаранчевим майданом".

Водночас Луценко не виключив, що сцена є одним із заходів захисту результатів виборів. "Пам'ятаєте, російські класики казали: "Поет в Росії – не тільки поет, більше ніж поет". Так і в нас, сцена – більше ніж сцена. Це й можливість святкування, і можливість зосередження зусиль вільних людей вільної країни задля збереження справжніх результатів демократичних виборів, якщо на них хтось може спокуситися", - зазначив він.

"Наш паровоз стоїть на запасному путі, так і наша сцена стоїть тут на Європейській площі, аби ніхто не спокушався на перемогу проєвропейських сил".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування