Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвину не подобаються береги Тимошенко і Януковича

Четвер, 4 жовтня 2007, 15:36

Лідер блоку свого імені Володимир Литвин упевнений, що формат коаліції буде залежати від президента Віктора Ющенка.

Про це він сказав журналістам у четвер.

"Це буде залежати від президента. Оскільки я розумію, що "Наша Україна" – це різні люди, різні позиції, й у кожного своє бачення свого місця у владній системі", - сказав він.

"Це буде залежати від президента, адже не важко спрогнозувати розвиток України в залежності від того, яка буде коаліція, у тому числі і в президентських виборах", - додав він.

Відповідаючи на питання, до якої з коаліцій Блок Литвина більше тяжіє, він відповів:

"Для мене це питання - уже пройдений етап. До якого берега? У мене є своє бачення, і я буду йти. Мені втрачати немає чого. І я буду стояти на тих положеннях, що я відстоював, зустрічаючись з людьми".

"Для мене ця кампанія коштувала дуже багато крові. Тому кудись приставати – це питання не до мене. Я нікуди не збираюся приставати", - підкреслив він.

"Я хочу, щоб був спокій у країні, щоб у нас не було 226 (депутатів) на 224 або 228 на 222 (депутати). Ми живемо вже у відкритому суспільстві, і нехай кожний за себе голосує", - відповів Литвин.

"Сьогодні кожна сторона, якщо буде не так, як хоче вона, буде ініціювати продовження виборів. Я думаю, тоді будемо про Україну говорити в минулому часі", - додав він.

Відповідаючи на питання, чи пропонував йому БЮТ посаду спікера, він підкреслив, що "така постановка питання його не цікавить".

У той же час, на прохання спрогнозувати, яка буде різниця між опозицією і коаліцією, він відповів:

"Перевага буде незначною... 228 (депутатів) на 222 або 227 на 223".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...