Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Саакашвілі оплатить лікування своїх опонентів

Середа, 7 листопада 2007, 13:11

До 250 осіб звернулися в медичні установи після того, як правоохоронці розігнали учасників акції протесту на проспекті Руставелі в Грузії.

"З них, життю жодної людини не загрожує небезпека", - заявив міністр охорони здоров'я Грузії Давид Ткешелашвілі, передає Civil Georgia.

За його інформацією, після огляду приблизно 50 осіб уже залишили медичні установи.

"Є одиничні випадки травм, але, основні випадки пов'язані з застосуванням сльозоточивого газу", - заявив Ткешелашвілі.

За його словами, усі медичні установи мобілізовані і витрати на лікування покриє держава.

У свою чергу міністр освіти Олександр Ломаія заявив, що поліція була змушена застосувати силу.

"Мітингувальники спробували силою перекрити рух на проспекті Руставелі. Незаконні дії будуть попереджені. Коли будь-яка демократична держава бачить, що використовується сила проти поліції, приймаються відповідні заходи", - заявив він.

У той же час голова Парламенту Ніно Бурджанадзе заявила, що опозиційні партії не повинні закликати своїх прихильників до поновлення акції протесту.

Всі фото Reuters

"Ми повинні зберігати стабільність. Зараз не той час, щоб розмовляти один з одним ультиматумами. закликаю усіх, припинити акції. Усі повинні розуміти, що ми не повинні робити такі кроки, що потішать наших ворогів", - сказала Бурджанадзе.

"Коли ситуація заспокоїться, і коли ми зможемо повернути загони спецпризначення на місце дислокації, переговори будуть поновлені. Це єдиний вихід із ситуації", - заявила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування