Кушнарьов знав про замах на нього

П'ятниця, 1 лютого 2008, 09:26

Замаху на Євгена Кушнарьова в березні 2006 року не було – це була імітація.

Про це заявив один з обвинувачуваних у справі про вибух в офісі Партії регіонів у березні 2006, за кілька днів до парламентських виборів, повідомляє Медиапорт.

Володимир Приймак розповів слідчим, що екс-охоронець Кушнарьова Ігор Бударний заявив йому, що вибухівка потрібна "для тренування охоронців", тому пристрій повинен був спрацювати з запізненням, а перед вибухом видати звуковий і світловий сигнали.

Пізніше, як говорить Приймак, охоронець Кушнарьова розповів йому, що вибухівка буде використана "для імітації замаху на Євгена Петровича, і шеф у курсі".

У четвер у залі суду Володимир Приймак визнав, що так все і було. І заявив, що під час досудового розслідування тиску на нього не було.

На відміну від Приймака Бударний повідомив судові, що після затримання його били співробітники УБОЗу, "наручниками і ногами по руках". Крім того, "погрожували в СІЗО".

Євген Кушнарьов у той вечір виходив з офісу "регіоналів" на Сумській. Екс-губернатор відправлявся на передвиборні теледебати з нинішнім губернатором Арсеном Аваковим.

Прийшовши в студію ОТБ, Кушнарьов був скупий на коментарі. Версії - кому і навіщо потрібно було закладати вибуховий пристрій - не озвучував. Правоохоронці назвали інцидент "хуліганством".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування