Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Портнову подобається кабінет Семенюк і він обіцяє годувати її рибок

П'ятниця, 8 лютого 2008, 09:36

Призначений першим заступником голови Фонду держмайна Андрій Портнов має намір приступити до виконання своїх обов'язків уже до середини лютого.

Це випливає з його слів, що він сказав голові ФДМ Валентині Семенюк під час зустрічі з нею в четвер перед тим, як залишити Фонд держмайна, пише Комерсант-Україна.

"Я підкреслив, що буду виявляти до неї максимальну повагу й обов'язково візьму на озброєння все краще, що вона встигла зробити", - сказав Портнов.

"Я також сказав, що мені дуже подобається в неї в кабінеті і що я обов'язково буду годувати її рибок. Причому до їхнього годування я маю намір приступити максимум тижні за півтора", – додав він.

На питання, що він має намір робити в зв'язку з виходом указу президента, яким була зупинена дія розпоряджень Кабміну про відсторонення Семенюк від виконання своїх обов'язків, Портнов заявив:

"Ми виконуємо указ президента. Він мав юридичне право призупинити розпорядження уряду. Але й уряд діяв у рамках Конституції і законів".

"Будемо домагатися звільнення голови ФДМ і призначення нового в парламенті. Ми, знаєте, постійно відчуваємо плече і підтримку президента", - додав він.

Крім того, після відвідування ФДМ, Семенюк зібрала в себе в кабінеті папери і відправилася з ними в секретаріат президента.

Там, за інформацією видання, вона зустрілася з главою секретаріату президента Віктором Балогою.

У той же час у четвер у коментарі "Українській правді" прес-секретар Балоги Юлія Єршова заявила, що він не зустрічається із Семенюк і в його графіку така зустріч на четвер не запланована.

Як відомо, напередодні саме Балога жорстко розкритикував рішення Кабміну відносно керівництва ФДМ, назвавши їх "неконституційними".

Результатом цієї зустрічі стала поява указу президента, що припиняє дію розпоряджень Кабміну.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування