Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Роднянський і Фуксман витратять гроші від "1+1" на кінотеатри

П'ятниця, 8 лютого 2008, 14:59

Частину коштів, виручених Олександром Роднянським і Борисом Фуксманом від продажу миноритарных часток у ТОВ "Студія 1+1" (власник ліцензій "Групи "Студія 1+1", що включає телеканали "Студія 1+1", "Студія 1+1 International", "Кіно", "Сіті"), буде інвестовано в розвиток мережі кінотеатрів "Сінема Сіті".

Про це повідомив Фуксман в інтерв'ю інтернет-виданню "Медіабізнес".

"В Одесі ми побудували великий мультиплекс - найбільший в Україні. Збираємося будувати й інші мультиплекси. Так що частина коштів напевно буде інвестована в розвиток потужної кіномережі в Україні", - сказав він, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У 2007 році компанія "Геміні/20 століття Фокс СНД" (РФ) разом з Роднянським і Фуксманом побудувала в Одесі семизальный мультиплекс "Сінема Сіті".

Як повідомлялося, Central European Media Enterprises Ltd. (на початок лютого володіла 60% у "1+1") 5 лютого оголосила про придбання 30% у "Студії "1+1". Компанія консолідувала 90% статутного капіталу телеканалу і дістане права на придбання решти 10%.

CME повідомляла, що при покупці 30%-ої частки в компанії враховувалися попередні домовленості з Ігорем Коломойським, укладені при його входженні до складу акціонерів CME.

Відповідно до повідомлення, вартість придбання 30%-ої частки складає близько $219,6 млн, з яких Борис Фуксман і Олександр Роднянський одержать коштами $79,6 млн.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...