Янукович у Сєвєродонецьку перекрикує "горлатих"

Субота, 1 березня 2008, 10:49

Перед початком з'їзду депутатів усіх рівнів у Сєвєродонецьку перед Льодовим палацом у суботу проходить мітинг прихильників з'їзду і пікет "Народне віче" представників націоналістичних організацій - УНА-УНСО і ВО "Свобода".

Як передає "Інтерфакс-Україна", у мітингу прихильників з'їзду бере участь близько 3-х тисяч чоловік. Вони тримають у руках прапори Партії регіонів, Компартії, Прогресивної соціалістичної партії, Союзу лівих сил.

Перед прихильниками виступає лідер фракції Партії регіонів Віктор Янукович.

Пікет опонентів проходить віддалік від мітингу й обгороджений двома кордонами правоохоронців і взятий у кільце. Їх близько 500 чоловік. Вони періодично скандують "Ганьба!". По іншу сторону пікету також розташувалися прихильники Партії регіонів.

Коментуючи присутність опонентів, що протестують проти проведення з'їзду, Янукович відзначив, що "так само виглядає і карта України". Він назвав пікетників "горлатими".

Разом з тим, керівник громадської приймальні обласного відділення Партії регіонів у Луганській області Віктор Безкровний повідомив журналістам, що заявки на участь у мітингу на площі Перемоги в Сєвєродонецьку подали 28 партій, але дозвіл одержали лише декілька з них.

З 8:00 до 9:30 відбудеться мітинг представників партії "Батьківщина", з 10:00 до 12:00 площу займуть представники ПР і їхні політичні партнери, з 12:00 до 13:30 площа буде віддана представникам пропрезидентських сил, з 13:30 до 16:30 – ПСПУ Наталії Вітренко.

За словами Безкровного, так розподілив час для мітингів Адміністративний суд Луганської області на своєму засіданні в п'ятницю, передає Ліга.

Безкровний пояснив, що, якщо підсумовувати заявки всіх партій, що планували провести мітинг у суботу на площі Перемоги, кількість людей, яких планували зібрати на площі, перевищила б 40 тис. чоловік, у той час як розміститися там може не більше 6 тис.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування