Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич обізвав Буша і Ющенка кульгавими качкою і гусаком

Вівторок, 1 квітня 2008, 14:40

Член фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич назвав візит в Україну президента США Джорджа Буша "візитом кульгавої американської качки до напівкульгавого українського гусака".

Про це Шуфрич сказав у кулуарах Верховної Ради, повідомляє прес-служба депутата.

"Чому кульгавої американської качки? Тому що в Америці президентів на останньому році виконання повноважень, коли вони практично ніким не сприймаються і нічого не вирішують, традиційно називають "кульгавою качкою", - сказав Шуфрич.

"А чому до напівкульгавого гусака? Тому що в наступному році закінчиться його (Ющенка) термін. Хоча, з огляду на те, як він "гогоче", то може стати "кульгавим" уже цього року", - додав депутат.

При цьому Шуфрич зауважив: "Гусак, тому що це український дурний, самозакоханий птах, що багато гогоче, а користі від нього, крім як з'їсти, ніякої".

Крім того, депутат заявив, що під приїзд Буша здаються національні інтереси: "Кажуть про те, що Буш тисне, щоб ми сьогодні визнали незалежність Косово".

"Подивимося, чи пройде і це питання, як це зробили з підписанням контракту для постачання і збереження в Україні американського ядерного палива", - додав він.

Також Шуфрич прокоментував сніданок голови Верховної Ради Арсенія Яценюка з президентом США:

"Я, на жаль, у черговий раз мав рацію, коли попередив: що б не казали, сьогодні за будь-яких обставин до 11.15 Арсеній Яценюк піде. Що і сталося".

"Очевидно, сніданок з Бушем для нього дорожчий, ніж робота з народними депутатами", - додав депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування