Катеринчук хоче виїхати на рейтингу Кличка?

П'ятниця, 4 квітня 2008, 17:38

Лідер Європейської партії, депутат Верховної Ради, член фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Микола Катеринчук пропонує голові фракції Блоку його імені в Київській міській раді Віталію Кличку створити блок для участі у виборах міськради.

Про це Українським Новинам повідомила прес-служба Європейської партії.

"З надією взаємного розуміння звертаюся до всіх кандидатів на посаду київського міського глави від демократичних сил і до Віталія Кличка особисто із пропозицією про створення єдиного вибірного блоку на позачергових виборах у Київську міську раду", - сказано в заяві Катеринчука.

Лідер Європейської партії переконаний, що тільки єдиною командою представники демократичних сил зможуть організувати плідну роботу міськради.

"Об'єднавши свої зусилля, ми створимо демократичну більшість у майбутній Київраді, яка сприятиме дійсному відновленню київської влади й реальному контролю за її роботою", - зазначається в заяві.

Катеринчук сподівається, що його пропозиція знайде підтримку не тільки серед учасників виборів, але й у широкої громадськості виборців.

Як відомо, Європейська партія вирішила взяти участь у позачергових виборах до Київської міської ради.

Депутат Ради, заступник голова фракції НУНС Тарас Стецьків вважає участь Катеринчука у виборах мера Києва загрозою відібрання голосів у Кличка.

Вибори мера Києва й Київської міської ради призначені на 25 травня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування