Черновецький: "Змістять мене - мером стане пастир!"

Вівторок, 8 квітня 2008, 10:47

Леонід Черновецький закликає людей, зокрема прихожан своєї церкви, прийти на вибори мера, не залежно від того, за кого вони будуть голосувати.

"Голосуйте за кого хочете, але важливо, щоб ви йшли", - заявив він в останній день 14-ї щорічної конференції церкви "Посольство Боже", яка відбулася в Палаці спорту, пише "Комерсант-Україна".

"У житті дуже важливо діяти, тому що найменше мене підтримували мої брати і сестри. Вони отримували в богові слово, що я вже... ледве не знаю хто... – і не йшли на вибори. Бог чекає від вас, щоб ви йшли на вибори!", - звернувся він до учасників.

При цьому Черновецький нагадав, що в церкву "Посольства Божого" прийшов 12 років тому. "І тоді я просив у нашого пастиря, мого улюбленого пастора Сандея, щоб він допоміг мені на виборах. І я переміг...", - сказав він.

"Мені дуже шкода, що я не так часто, як раніше, буваю в церкві. Але я виявляю йому (Сандею Аделаджі) максимальну повагу, приймаю його так, як приймають послів, президентів чи хто там до мене приходить – тільки за те, щоб він за мене помолився", - розповів Черновецький.

"Змістять мене – мером стане пастир!", - підсумував він.

У свою чергу, Сандей Аделаджа, звертаючись до своєї пастви, неочікувано (бо присутність Черновецького на конференції не анонсувалася) заявив:

"Не буде перебільшенням сказати, що перевибори мера пов'язані з вами. Говорять: як це так, Києвом керує сектант... Але, що б не говорили, нас у Києві 100 тисяч. Собака бреше, а караван іде! Вітайте мера Києва, нашого брата!" - закликав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...