Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін залишив Кремлю попередження

Понеділок, 5 травня 2008, 15:38

У понеділок Володимир Путін провів останню в якості президента нараду з членами уряду.

Його президентські повноваження минають 7 травня, нагадує ІТАР-ТАРС.

У цей день до присяги буде приведений новий глава держави - Дмитро Медведєв, що вже оголосив, що запропонує Путіну зайняти посаду глави уряду РФ.

"Сьогодні день наших традиційних зустрічей щопонеділка, але сьогодні наради не буде. Сьогодні для мене в такій якості і такому форматі завершальний захід", - почав Путін нараду.

Він пояснив, що запросив учасників зустрічі "не для того, щоб обговорювати виробничі питання, а для того, щоб подякувати за спільну роботу протягом усіх 8 років".

"Попереду велика напружена робота. Упевнений, усі ви до неї готові. Упевнений, що ми доб'ємося намічених цілей", - сказав президент.

"Мої слова подяки звернені не тільки до тих, хто знаходиться в цьому залі, але і до тих наших колег в адміністрації, уряді РФ, яких тут немає, але які працювали в різні періоди за ці 8 років разом з нами і зробили свій внесок у відродження російської економіки, соціальної сфери, зміцнення обороноздатності нашої держави", - підкреслив Путін.

"Хочу побажати успіхів Дмитру Анатолійовичу Медведєву", - додав президент.

Путін закликав членів уряду й адміністрації Кремля не почивати на лаврах, а відповідально підійти до роботи, діяти як єдиний механізм.

Він нагадав про нові задачі, що стоять перед країною. "І головне - ми повинні будемо вкрай відповідально підійти до роботи над довгостроковою стратегією розвитку Росії", - попередив Путін.

Президент висловив упевненість у тому, що адміністрація Кремля й уряд продовжать і зміцнять тісну робочу взаємодію.

За його словами, "завжди, коли вдавалося домогтися злагодженої роботи, ми бачили позитивний результат". Путін побажав учасникам зустрічі нових "успіхів у роботі на благо Росії".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування