Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вінський каже, що Черновецький поспішив перекривати "коридори"

Середа, 7 травня 2008, 12:16

Міністр транспорту і зв`язку Йосип Вінський вважає передчасним рішення київської влади про заборону в`їзду до Києва вантажних автомобілів.

Таку думку він висловив у середу журналістам у Кабінеті міністрів, інформує УНІАН.

"Всі транспортні коридори замикаються на Києві. Розв’язати цю проблему можна тільки після будівництва Великої окружної дороги. Донині заходи, які здійснює (мер Києва Леонід) Черновецький, - це те саме, якщо він ухвалить рішення заборонити людям дихати", - сказав Вінський.

На його думку, рішення про заборону в`їзду вантажних автомобілів до Києва є не стільки необдуманим, скільки провокаційним.

"При ухваленні таких рішень потрібно надавати альтернативу. Інакше слід розуміти, що ці автомобілі поїдуть не через Україну, а через Прибалтику і Білорусь, і тоді ми втратимо вантажопотоки", - пояснив міністр.

Як відомо, КМДА з 1 травня заборонила в`їзд до Києва вантажного транспорту загальною масою понад 4,5 тонни з 7.00 до 20.00. Проте наприкінці квітня Черновецький повідомив, що рішення про заборону в`їзду вантажівок до Києва перенесено на місяць і буде введено з 1 червня 2008 року.

6 травня вантажоперевізники провели акцію протесту проти, зокрема, обмеження в`їзду вантажівок до міста. Близько 200 хур рухалися Бориспільською трасою, приблизно стільки ж – проспектом Перемоги. У зв`язку з цим у столиці було ускладнено рух транспорту.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування