Депутат Луценка пишається, що "підпадає під репресії"

Понеділок, 2 червня 2008, 18:09

СБУ пред'явила члену депутатської групи "Народна самооборона" Сергію Василенку звинувачення у неправомірному отриманні статусу учасника бойових дій.

Про це розповів Василенко, коментуючи виклик до СБУ в Управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю, повідомляє прес-служба партії.

"Сьогодні, коли я прибув до слідчого, мені пред'явили звинувачення по факту неправомірного отримання статусу учасника бойових дій", - зазначив Василенко.

За його словами, даний статус йому було присвоєно після того, як він у 2004 році, працюючи в Державному комітеті з питань міграції і національних меншин, в рамках робочої поїздки відвідав миротворчий український контингент в Косово.

Василенко повідомив, що за словами слідчого, СБУ має офіційні документи, отримані від прикордонної служби, які свідчать про те, що в зазначений період він не перетинав кордону.

Однак офіційного звинувачення представники СБУ поки що пред'явити не змогли, зазначається у повідомленні.

"Я пред'явив СБУ деякі документи по цій справі, однак решту офіційних документів надам тільки після офіційного запиту", – сказав депутат.

"Я буду пишатися тим, що я підпадаю під такі репресії, які сьогодні, в 2008 році, звучать просто абсурдно і смішно", - заявив Василенко.

За його словами, "сьогодні це просто залишки, які можна було очікувати при кучмізмі". "Такі "викиди" Генпрокуратури та СБУ можуть лише розцінюватися як нагорода чи заклик до рішучих дій", - додав депутат.

Також він зауважив, що подібні дії Генпрокуратури "в демократичній державі - просто приречені".

"Вони навпаки будуть зближувати людей. Бо сьогодні я третій після Луценка і Жванії, а якщо з'явиться четвертий, п'ятий і наступний, то можемо тільки здогадуватися, до чого це все призведе", - підсумував депутат.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування