Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Американський посол пропонує Тимошенко сісти за стіл

Вівторок, 3 червня 2008, 18:02

Надзвичайний і Повноважний посол США в Україні Вільям Тейлор вважає, що проблеми з компанією Vanco повинні вирішуватися за столом переговорів.

Про це посол сказав, відповідаючи на питання під час Міжнародного форуму "Українське євроатлантичне майбутнє", повідомляє Обком з посиланням на Уніан.

"У кожному контракті повинні бути дві сторони. Якщо виникає якась суперечка, вони повинні сісти за стіл переговорів і вирішувати ці питання", – сказав Тейлор.

При цьому посол зазначив, що в бізнесі, як правило, не буває так, щоб одна зі сторін в однобічному порядку виходила з контрактної угоди.

Як відомо, у 2006 році Vаnсо International Ltd. виграла перший відкритий конкурс і уклала в жовтні в 2007 р. з Кабінетом міністрів угоду про розподіл продукції, що буде добуватися в границях Прикерченської ділянки надр континентального шельфу Чорного моря.

Пізніше Vanco International передала усі права й обов'язки за СРП компанії Vanco Prykerchenska.

25 квітня цього року Мінприроди анулювало ліцензію компанії Vanco Prickerchenska Ltd. на користування надрами.

Після цього Vanco почала міжнародну арбітражну процедуру проти уряду України і заявила, що вважає незаконним анулювання ліцензії.

21 травня Кабінет міністрів на своєму засіданні прийняв рішення про односторонній вихід з угоди з компанією Vanco про розподіл продукції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...