Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко назбирав з власної ферми майже тонну меду і тепер роздає його відрами

П'ятниця, 4 липня 2008, 19:13

Президент Віктор Ющенко подарував кожному із 24 дитячих будинків та шкіл-інтернатів Вінницької області по 35-кілограмовому відру квіткового меду з особистої бджолиної ферми.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Вінницької облдержадміністрації.

У п’ятницю у Стрижавському дитячому будинку-інтернаті ІІ профілю мед із пасіки президента було вручено представникам інтернатних закладів області.

У заході взяли участь голова обласної державної адміністрації Олександр Домбровський, заступник голови облдержадміністрації Любов Спірідонова, керівники структурних підрозділів ОДА, директори дитячих будинків та шкіл-інтернатів, артисти лялькового театру.

Виступаючи перед присутніми, голова ОДА, зокрема, зазначив, що "дуже добре коли дорослі – особливо глава держави – і влада піклуються і дбають про дітей, які живуть і навчаються в інтернатних закладах".

"Це дуже добрий приклад для всіх, кому небайдужа доля дітей. Така прекрасна думка щодо проведення благодійної президентської акції з’явилася під час перебування Ющенка на Вінниччині", - сказав Домбровський.

Від імені президента і себе особисто він побажав усім "здоров’я, добра, щастя, солодкого життя та солодку ложку меду в кожну родину, для кожної дитини".

Першою скуштувати мед від президента була запрошена група дітей Стрижавського дитячого будинку. Малеча смакувала мед ложками прямо з відерця.

У парку закладу усі його вихованці поласували млинці з подарованим медом.

Святкування закінчилося розвагами, іграми і переглядом вистави "Наш веселий Колобок”, яку підготували актори обласного театру ляльок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування