Януковича так нудить, що навіть важко описати

Середа, 9 липня 2008, 10:41

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович готовий йти на вибори президента, якщо так вирішить з'їзд партії.

Про це він розповів в інтерв'ю "Комсомольській правді в Україні".

"Я настільки вільний, наскільки сам можу собі дозволити. А дозволити собі усунутися від боротьби я не можу. По-перше, найбільша в країні Партія регіонів зобов'язана йти на вибори. Друге. Якщо не Янукович, то хтось інший. Будь ласка, немає проблем! Давайте тільки рейтингового політика", - відповів він на питання про участь у виборах президента.

"Сьогодні ситуація така, що навіть важко описати, до чого мені нудить. Але є зобов'язання. Коли буваю в регіонах, тільки одне питання ставлять: "Ви ж нас не залишите?" Збирається юрба, підходжу, вона... (показує жестом, начебто повільно знімає рукавички з рук і морщиться, як від болю) стягає обпалену шкіру, на виробництві травму одержала, і плаче: "Не іди! Не кидай нас!", - розповів політик.

"Після зустрічей - усе. Заручник! Байки розпускають: піде Янукович і партія на вибори чи відмовиться. Куди відмовлятися партії? Хто стане кандидатом - вирішить з'їзд. А як він вирішить, здогадатися неважко. Які б у мене усередині не били емоції, протиріччя внутрішні, я не маю права вчинити інакше", - говорить Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування