ТИМОШЕНКО ПРОСИТЬ ЮЩЕНКА СКАСУВАТИ ПАРАД

Четвер, 7 серпня 2008, 15:49

Прем’єр Юлія Тимошенко закликає президента Віктора Ющенка відмовитися від проведення військового параду на День незалежності, а кошти, заплановані на його підготовку, спрямувати на подолання наслідків стихії у Західній Україні.

Про це сказано у листі Тимошенко на адресу Ющенка, який є в розпорядженні "Української правди".

"В умовах, коли десятки тисяч громадян втратили житло, позбавлені елементарних умов для проживання та перебувають у складному психологічному стані, парад військ, артилерійський салют та святковий феєрверк буде сприйнято як виклик людському горю, негативно оцінено українським суспільством та міжнародною громадськістю", - йдеться у листі.

З огляду на це Тимошенко просить Ющенка скасувати свій указ у частині проведення параду військ у Києві 24 серпня, "а додаткові кошти, заплановані для його підготовки, спрямувати на надання першочергової допомоги постраждалим громадянам і відновлення функціонування інфраструктури із забезпечення життєдіяльності населення".

"Практичне втілення цієї пропозиції позитивно сприймуть усі верстви населення, що слугуватиме підвищенню рівня довіри громадян до влади", - пише Тимошенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News