Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-свата Ющенка відпустили під заставу

Субота, 9 серпня 2008, 13:34

Начальник департаменту контролю за виробництвом і оборотом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів ДПАУ Ігор Гончар, затриманий за підозрою в одержанні хабара, відпущений під заставу на час досудового слідства.

Як повідомило в суботу "Інтерфакс-Україна" джерело в правоохоронних органах, слідство відпустило Гончара під заставу в 70 тис. грн. у п'ятницю ввечері, близько 22.00.

Як повідомлялося, працівники антикорупційного бюро ГУБОЗ МВС України і Генеральної прокуратури затримали Гончара під час одержання хабара в сумі $20 тис.

За даним фактом Генпрокуратура порушила кримінальну справу зао ст. 368 Кримінального кодексу, у даний час проводиться комплекс оперативно-слідчих дій.

Крім того, у ході обшуку на квартирі Гончара на вулиці Маяковського (район Троєщина в Києві) оперативна група вилучила з його особистого сейфа $400 тис., походження яких встановлюється.

Гончар - колишній сват президента Віктора Ющенка. Його син Михайло жив у цивільному шлюбі з дочкою президента Віталіною Ющенко, у них є спільна дитина.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування