Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" винесуть Богатирьову на фракцію

Понеділок, 1 вересня 2008, 11:44

Заява лідера Партії регіонів Віктора Януковича про визнання партією незалежності Південної Осетії й Абхазії є погодженою точкою зору керівництва партії.

Про це повідомив заступник голови фракції ПР у Верховній Раді Олександр Єфремов, передає Обком.

За словами Єфремова, висловлювання секретаря РНБО Раїси Богатирьової щодо того, що викладена Януковичем позиція є його особистою точкою зору і не погоджена з Партією, - не відповідає дійсності.

"По-перше, я підтверджую, що первісний виступ Януковича в "Дзеркалі тижня" був його особистою точкою зору з низки питань – він сам написав від себе статтю. Що ж стосується заяви по даному питанню (про події, що відбулися на Кавказі), то це була вироблена консолідована точка зору Політради ПР. Це була не точка зору однієї людини", - заявив Єфремов.

"Що ж стосується заяви самої Богатирьової, то це, як я розумію, її особиста точка зору, а не позиція Політради партії", - відзначив він.

"Тому це її заява ми обговоримо сьогодні на раді парламентської фракції Партії регіонів. Виходячи з тих рішень, що будуть прийматися, і можна буде зробити якісь висновки", - заявив депутат.

Разом з тим, Єфремов допустив, що висловлювання Богатирьової на зустрічі з американськими інвесторами у Вашингтоні могло бути перекручене пресою.

Нагадаємо, що під час недавньої зустрічі з американськими інвесторами у Вашингтоні Богатирьова заявила про те, що позиція лідера Партії регіонів Віктора Януковича щодо визнання незалежності Абхазії і Південної Осетії є одноособовою і не є колективним рішенням партії, яке може бути іншим.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...