Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУ-НС ДОЗРІВАЄ ДО ВИХОДУ З КОАЛІЦІЇ?

Вівторок, 2 вересня 2008, 13:13

Представники БЮТ не прийшли на засідання ради коаліції, яка була скликана на 12:30 вівторка.

Про це сказав координатор коаліції, лідер фракції НУ-НС В’ячеслав Кириленко.

"На жаль, немає наших партнерів з БЮТ. Вони нібито радяться, приходити, чи ні", - сказав він.

За словами Кириленка, він двічі звертався до керівника фракції БЮТ Івана Кириленка провести раду коаліції, на якій узгодити спільну резолюцію з приводу подій у Грузії.

"І на перший, і на другий лист відповіді від партнерів немає. Це нас дивує, бо це не партнерські стосунки", - сказав він.

За його словами, НУ-НС "запропонував найбільш стриманий варіант заяви, хоча були більш жорсткі і, можливо, справедливі оцінки (подій у Грузії)".

Також Кириленко назвав неприйнятним спільне голосування БЮТ і Партії регіонів за включення до порядку денного законопроектів про внесення змін до закону про КС та про Кабмін, який нещодавно було затверджено у новій редакції силами коаліції.

"І виникає питання, чи розраховує БЮТ голосувати за ухвалення рішень з Партією регіонів та комуністами, а коаліцію для звіту перед виборцями мати з нами, з НУ-НС. Ця ситуація стала абсурдною", - обурився він.

Він нагадав, що коаліційна угода передбачає узгоджене голосування учасників коаліції за законопроекти.

Водночас Кириленко скликав на вівторок раду блоку НУ-НС за підсумками розгляду питання про оцінку подій у Грузії "для того, щоб ухвалити остаточне рішення про майбутнє коаліції".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування