"Нова коаліція" намагається купити депутатів "НУ-НС" по 8-10 млн. – "ЄЦ"

П'ятниця, 5 вересня 2008, 10:10

Заступник лідера "Єдиного центру" Олеся Оробець заявляє про спроби підкупу частини депутатів від "НУ-НС", які підписали заяву про вихід їхньої фракції зі складу коаліції.

За її інформацією, "наразі ведуться неофіційні переговори між представниками нової коаліції, котра де-факто склалася в парламенті, та кількома підписантами заяви, що відкриває відлік часу відставки уряду Юлії Тимошенко", повідомляє прес-служба "ЄЦ".

"Мені соромно передусім за тих, хто погодився вести подібні переговори – навіть влаштував торги. Схоже, ціна питання декому добряче засліплює очі", - зазначила Оробець.

"Хочу вірити, втім, що колеги знайдуть в собі силу подолати спокусу і дадуть гідну відповідь провокаторам", – наголосила вона.

За словами депутата, "у перемовинах фігурують суми від 8 до 10 млн. доларів США".

"Суми вражають, але не дивують. Адже в разі відставки чинного уряду його спонсори втрачають значно більше", – зауважила Оробець.

Депутат попереджає, що в разі продовження даних протиправних торгів залишає за собою право оприлюднити всю наявну в неї інформацію, а також звернутися до правоохоронних органів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News