Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів звинуватила БЮТ в паскудстві, а НУНС - в енурезі

Четвер, 2 жовтня 2008, 14:15

Партія регіонів обурена зміною БЮТ своєї позиції щодо раніше проголосованих законів.

"Я не можу зрозуміти, як за один день міняється по сім разів позиція БЮТ, які говорять, що вони за референдум, а самі стали на тропу згортання демократичних процесів", - заявив регіонал Михайло Чечетов у четвер під час розгляду закону про референдум.

Чечетов закликав народ взяти владу в свої руки через референдум, зауваживши , що скасування закону про референдум – це повернення до тоталітарного режиму.

Ще один регіонал Ярослав Сухий обізвав дії опонентів "політичним паскудством".

"Я вітаю помаранчевих і блідо-сердешних. Слава богу, може якраз після того, як Юлія Володимирівна прийняла всі ваші дебільні ультиматуми, може, після цього ви воз'єднаєтеся в якусь політичну силу. Хоча я в цьому сумніваюсь. Але чорт з вами", - заявив регіонал.

"Ви цього захотіли, ви це отримали. Ви ще навіть не розумієте, що з вами сталося. Ви берете відповідальність за той бардак, який ви з 2005 року сотворили в українській господарці, соціальній сфері. Вам флаг в руки", - додав Сухий.

"Ми вам не заважали сьогодні займатися цим політичним паскудством. На здоров'я. Я не вірю, що БЮТ деградував під вашим впливом (звернувся він до НУНС). Ви подумайте над іншими питаннями – ви, демократи, боїтеся референдуму", - зауважив він.

Під кінець Сухий перейшов на особисті образи депутатів БЮТ і НУНС. "Не бійтеся, Юрій Богданович. Вашому енурезу це не загрожує", - звернувся Сухий до представника НУНС.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування