Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міністерство подасть до суду на Наливайченка?

Субота, 8 листопада 2008, 09:36

Прес-служба міністерства праці і соцполітики спростовує звинувачення в.о. глави Служби безпеки Валентина Наливайченка в причетності заступника міністра до спроби передати відкат "чорнобильських" грошей народним депутатам.

"Своїм повідомленням Валентин Наливайченко безпідставно звинуватив посадовця міністерства праці, кинувши тінь на саме відомство. Це не тільки неприпустимо в демократичному суспільстві, але і ганебно для людини, яка присягала на вірність і відданість Батьківщині, а не окремій політичній силі", - йдеться в заяві прес-служби Мінпраці, поширеній у п'ятницю ввечері, передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з заявою, Мінпраці після отримання заяви директора ПП "Зодчий Київ" Олександра Кельбаса із звинуваченням в здирництві і отриманні хабарів посадовцями звернулося до Генпрокуратури і СБУ, щоб фахівці розібралися, чи відповідає зміст звинувачення Кельбаса дійсності.

"Після двомісячного розслідування Генеральної прокуратури, в ході якого була проведена перевірка тендерно-кошторисної документації відомства, допитані відповідні посадовці, 30 жовтня ц.р. міністерство праці отримало офіційне повідомлення Генеральної прокуратури України. ГПУ повідомило "про своє рішення відмовити в порушенні кримінальної справи на підставі п.2 ч.1 ст. 6, ст. 99 Карно-процесуального кодексу України за відсутністю в діях вказаних осіб складу злочину", - відзначають в прес-службі.

"Зараз міністерство праці вивчає заяву Валентина Наливайченка на предмет подачі позову до суду про захист честі й гідності міністерства", - підсумовано в документі.

Наливайченко на прес-конференції 6 листопада заявив, що СБУ задокументувала спробу заступника міністра праці і соцполітики передати відкат "чорнобильських" грошей народним депутатам України.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування