ТИМОШЕНКО ХОЧЕ РОЗДАТИ ЛЮДЯМ МАЙЖЕ ПІВМІЛЬЯРДА

Четвер, 4 грудня 2008, 18:35

Уряд має намір спрямувати додатково 400 мільйонів гривень для виплати громадянам компенсації втрат від знецінення заощаджень, вкладених до Сбербанку СРСР.

Про це йшлося на засіданні урядового комітету з питань економічної політики під головуванням першого віце-прем'єра Олександра Турчинова, повідомляє прес-служба уряду.

Комітет підтримав проект постанови уряду про внесення змін до постанови Кабміну від 9 січня 2008 року щодо компенсації втрат від знецінення грошових заощаджень.

У цій постанові йдеться про те, щоб спрямувати додатково 400 мільйонів гривень для виплати громадянам компенсації втрат від знецінення заощаджень, вкладених до 1992 року у банківські установи СРСР.

Схвалено також проект розпорядження Кабміну "Про затвердження плану невідкладних заходів щодо запобігання виникненню негативних наслідків для агропромислового комплексу, зумовлених впливом світової фінансової кризи".

Розпорядженням передбачено затвердити план невідкладних заходів щодо створення умов, які б запобігли негативному впливу світової фінансової кризи на агропромисловий комплекс.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News