БЮТ почав кампанію з "відмивання" коаліції з Януковичем?

Понеділок, 8 грудня 2008, 12:31

Перший заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем’якін вважає нинішню ситуацію історичною можливістю для політичних сил відкинути старі образи і об’єднатися перед викликами економічної кризи.

Про це сказано у заяві Кожем’якіна, розміщеній на близькому до БЮТ сайті INTV.

"Пройшов час політичних й ідеологічних розбіжностей. Як було написано в одному шанованому українському виданні, що новітня історія України не знає жодного випадку дотримання політичних домовленостей. У нас є серйозний шанс домовитися і довести, що таке дотримання можливо", - йдеться у ній.

На думку Кожем’якіна, зараз – "не час концентруватися на минулих образах, мабуть, як ніколи раніше, потрібне об'єднання всіх, від кого залежить подолання загальної, такої, що не має кольору і політичної орієнтації проблеми – економічної кризи".

"Сьогодні не час воювати і руйнувати. Нащадки не пробачать нам, якщо залишимо їм зруйновану, знесилену, кинуту країну. Пройшов час політичних й ідеологічних розбіжностей", - заявляє він.

При цьому Кожем’якін зазначає, що криза застала владу "зненацька", і чиновники "зустріли її і непідготовленими, і роз'єднаними".

"Ми не змогли стрімко, як того вимагали обставини, виробити програму її нейтралізації. Дуже багато сили і часу доводилося витрачати на подолання опору з боку політичних сил, які відверто саботували всі позитивні починання уряду, без кінця жалили особисто Тимошенко і інтригували проти її команди", - пише він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News